kattinTo

Ptc oldalak ajánlója Otthoni ,internetes munka. Rugalmas időbeosztással. Csak olyan oldalakat teszek fel, melyek megbízhatónak minősítettek más PTC fórumokon.

ajánló

Facebook

Friss topikok

Archívum

Clixtiply a tuti oldal!

algabalga 2012.02.29. 10:46

Érdemes feljelentkezni! Ha regisztrálsz az ajánlatok közül néhányra, akkor 0.1 dollár igen gyorsan összejöhet. Azért figyelj arra, hogy ahol fenn vagy már, oda mégegyszer ne regisztrálj! Így kicsit nehezebb a dolog. De így is jó oldalakat érdemes elcsípni. Ha meg nem használod soha többé akkor is kapsz 0.1 dollárt. A click exchange egy jó lehetőség, ne felejts el, hogy bonuokat kaphatsz érte, és bizony elég sűrűn! A mai napon 300 banner creditet szedtem össze! Min payout:  AlertPay: 1.5$  PP :1$  Upgrade:3$  Ref rental period: 30day  Ref price: 0.4$

Címkék: munka internetes ptc kattintós clixtiply

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kattintto.blog.hu/api/trackback/id/tr134225046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása